Preskoči na sadržaj
Servis Mobitela

SERVIS

on

Servis mobitela AB Mobile servis pruža usluge servisa svih vrsta mobilnih telefona (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, HTC, LG, Sony,itd.), tableta, prijenosnih računala, igračih konzola i pametnih satova. Educirani tehničari, vrhunska oprema i kontinuirano učenje garancija su naše kvalitete kojom ćemo osigurati da popravak mobitela bude odrađen brzo i kvalitetno.

-Naš Servis nudi  DIJAGNOSTIKU TE ČIŠCENJE UREDJA AKO JE OKSIDIRAO ILI PAO U MORE-VODU. Popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei,Xiaomi,Honor, Alcatel, LG, Blackberry pa čak i kineski drugih marki. Vaš mobitel će mo popraviti na licu mjesta u sto kracem roku ako dio imamo na stanju, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Možemo popraviti sve što iznesete pred nas,ovisno o isplativosti. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

-Zamjena stakla TOUCHSCREENA(izmjena samog stakla)

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome REPARIRAMO TOCHSCREEN(STAKLO). Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja i to sa UV ljepilom bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i zaštitno staklo da vam se ne ponovi isto.

-zamjena LCD ekrana na mobitelu

-ZAMJENA KOMPLET PREDNJEG PANELA LCD-a

Takodjer tu uslugu vrsimo na licu mjesta u sto kracem roku.Na sve ugradjene ekrane dajemo garanciju od minimalno 3mje.

-Dekodiranje mobitela & Tvorničko otključavanje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.TE OTKLJUCAVANJE MOBITELA PREKO IMEI BROJA BEZ DONOSENJA URADJAJA

-Backup podataka & Backup podataka na mobitelu

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk,SD ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Instalacija nekih aplikacija & Navigacija

-Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

-Nadogradnja softvera & Instalacija softwarea na mobitelu

-Prebacivanje podataka sa strog uredjaja na novi .

-Zamjena konektora punjenja .

Jedan od najčešćih kvarova na mobilnom uredjaju .

-Promjena zvučnika i mikrofona na mobitelu.

-Popravak i zamjena matične ploče.

-Spašavanje podataka.

-I sve ostalo što je potrebno kako bi Vaš mobitel ispravno radio.

-izmjena baterije na svim uredjajima sa kodiranjem.

-Povećanje memorije na mobitelu itd...

Drawer Title
Slični proizvodi