Službena izjava Huawei Elektronike

28/05/2019
od strane Ante Bilkić
Službena izjava Huawei Elektronike

Niže vam prosljeđujemo službenu objavu Huawei ureda.

Nadamo se i dalje uspješnoj suradnji i očekivanoj prodaji Huawei i Honor modela:)

HR

Huawei će nastaviti pružati sigurnosna ažuriranja i usluge nakon prodaje svim postojećim Huawei i Honor pametnim telefonima i tabletima, kako onima koji su prodani tako i onima koji su na zalihama. Odluka Googlea o suspenziji dijela poslovanja s Huaweijem ne odnosi se na proizvode koje su korisnici već kupili i koriste ih, kao i na one koji se trenutno prodaju. Google usluge na tim uređajima moći će se koristiti kao i inače. Huaweievei korisnici će i dalje moći nadograđivati svoje Google aplikacije te će uređaji primati i podržavati Googleove sigurnosne zakrpe. Ako korisnici svoje Huawei uređaje vrate na zadane tvorničke postavke, to neće imati nikakvog utjecaja na korištenje Googleovih usluga. Android je platforma otvorenog koda te je Huawei je dao značajan doprinos njegovom razvoju i rastu širom svijeta. Nastavit ćemo s razvojem i korištenjem Android ekosustava.

ENG

Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally. Huawei user will be able to continue using these services. Huawei users will still be able to update their Google apps and security patches. If people reset their Huawei phones to factory settings, they will not have an impact to use Google services.

Android is open source, and Huawei has made substantial contributions to its development and growth around the world. We will continue to prioritize the development and use of the Android ecosystem.

Komentari

Nema postova

Novi post