Novosti

29/01/2019
od strane Ante Bilkić

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD
SERVIS MOBITELA NOVIGRAD
USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA

SERVIS MOBITELA

TRGOVINA I SERVIS u NOVIGRADU u Velikoj ulici 33a sa velikim IZBOROM torbica za mobitele razlicitih materijala i dizajna, vodootporne torbice i torbice za trcanje, nosaci za bicikle i aute, zastitnih folija, USB stikovi, slusalice u "ludim" bojama, kucni i auto punjaci te ekstremni punjaci , memorijske kartice i adapteri za kartice, prepaid bonovi i start paketi sa brojevima raznih operatera i internet stickovi. Tu su i USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA mobilnih uredjaja i računala NA LICU MJESTA sa nasim dijelovima. Otkupljujemo POLOVNE android,ios i windows uredjaje ( iphone, xperia, glalaxy, htc, nokia i sl.) te nudimo zamjenu STARO ZA NOVO. Kao i za mobilne uredjaje nudimo Vam sirok izbor opreme ZA PC uredjaje kao sto su misevi, tipkovnice, slusalice, zvucnike, zastitne torbice i folije za tablete. Također, naš servis mobitela na sve vrste popravaka izdaje i jamstvo. Dužina jamstva traje od vrste servisa koju budete izabrali, a najmanja garancija iznosi 3 mjeseci.Naš servis vam nudi BESPLATNU DIJAGNOSTIKU

TE ČIŠCENJE UREDJA AKO JE OKSIDIRAO ILI PAO U MORE-VODU. Popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Blackberry pa čak i kineski drugih marki. Vaš mobitel će mo popraviti na licu mjesta u sto kracem roku ako dio imamo na stanju, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Možemo popraviti sve što iznesete pred nas. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

Zamjena stakla TOUCHSCREENA

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome REPARIRAMO TOCHSCREEN(STAKLO). Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja i to sa UV ljepilom bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i zaštitno staklo da vam se ne ponovi isto.

zamjena LCD ekrana na mobitelu


ZAMJENA KOMPLET PREDNJEG PANELA LCD-a

Takodjer tu uslugu vrsimo na licu mjesta u sto kracem roku.Na sve ugradjene ekrane dajemo garanciju od minimalno 3mje.

Dekodiranje mobitela & Tvorničko otključavanje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.TE OTKLJUCAVANJE MOBITELA PREKO IMEI BROJA BEZ DONOSENJA URADJAJA

Backup podataka & Backup podataka na mobitelu

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk,SD ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Instalacija nekih aplikacija & Navigacija

Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

Nadogradnja softvera & Instalacija softwarea na mobitelu

Možemo nadograditi softver na vašem mobitelu jako brzo i povoljno. Nebitno dali imate mobitel sa Android, Windows Mobile ili iOS sustavom u najkraćem roku ćemo ga obnoviti bez gubitka podataka a takav servis se često obavlja isti dan.

Zamjena zvučnika & Zamjena zvučnika na mobitelu

Ako vam se zvučnik grči ili kojim slučajem ne radi mi ga možemo popraviti ili zamijeniti. Ovo je rutinska radnja i vrlo brzo se obavlja. Problem sa zvukom ne mora biti samo zbog zvučnika. On također može biti i zbog kvara na matičnoj ploči a to je najčešće kvar na audiocompileru, koja je nažalost skuplja od zvučnika. Mijenjamo sve vrste zvučnika kao što su ušni izvučnik,zvučnik razglasa tu je zamjena i mikrofona

Zamjena kućišta & Zamjena kučišta na mobitelu

Ako vam je kućište popucalo, mi ga možemo promijeniti. Imamo sve dijelove mobitela u ponudi. Mijenjamo isključivo original kućišta donja i gornja. Zamjena kućišta mobitela se kod većine mobitela obavlja isti dan od zaprimanja u servis. Kućišta kod nekih modela mobitela ne da samo lijepo izgledaju nego ujedino služe kao GSM i GPS antena a to su većinom aluminijska kućišta.

Zamjena flat kabla & Zamjena flat kabla na mobitelu

Flat kabel je jako važan dio u svakom mobitelu. Zato je važno da ovo odradi profesionali servis mobitela, jer u protivnom samo još više možete oštetiti svoj mobitel. Mijenjamo sve vrste flat kablova kao što je tipka paljenja i gašenja, volume tipka, mute tipka, home tipka usb port(konektor punjneja). Mijenjamo isključivo original flat kablove.

Zamjena konektora punjenja & Zamjena konektora punjenja na mobitelu

Često se desi da netko previše upire kada puni mobitel, ili ga previše stiska. I onda se taj dio vrlo brzo pokvari. Najčešći simptomi kvara su: mobitel nepuni, gubi kontakt kod punjenja, nepuni bateriju do kraja…

Zamjena ili popravak kamere & Zamjena kamere na mobitelu

Ako vam se kamera oštetila, mi ćemo vam je zamijeniti. Kamera je vrlo važan dio mobitela, mobiteli nebi bili ono što jesu bez kamere. Kamera je jedan od najvažnijih dijelova svakog mobitela, i zato je važno da je popravimo. Mijenjamo glavnu i prednju ( selfie ) kameru.

Popravka ili zamjena matične ploče na mobitelu & popravak matične ploče mobitela

Još jedan vrlo čest kvar na mobitelima je kvar na matičnoj ploči. Ovo spada među najskuplje kvarove na mobitelima.Ako se kojim slučajem ne isplati popraviti tu smo da zamjenimo komplet matičnu ploču. I zato je važno da se jako profesionalno uradi jer u protivnom čete vaš telefon samo dodatno pokvariti. Popravak matične ploče mobitela je jako vremenski zahtjevan popravak pa tako morate biti spremni vaš mobitel ostaviti i par dana kod nas. Opremljeni smo sa najsuvremenijom opremom za ovakvu vrstu popravka a sama dijagnostika kvara je za naše stranke besplatna.

A.B Mobile d.o.o

Velika ulica 33a

NOVIGRAD 52466

Blog

10/02/2020
od strane Ante Bilkić
Novosti i razne informacije o mobitelima, servisima i popustima.

Zamjena(reparacija) stakla na iPhonu

25/07/2019
od strane Ante Bilkić

Iphone 5 izmjena prednjeg stakla -260kn
Iphone se izmjena prednjeg stakla -260kn
Iphone 5c izmjena prednjeg stakla -260kn
Iphone 5s izmjena prednjeg stakla -260kn
Iphone 6 izmjena prednjeg stakla -370kn
Iphone 6s izmjena prednjeg stakla -500kn
Iphone 6 plus izmjena prednjeg stakla -450kn
Iphone 6s plus izmjena prednjeg stakla -550kn
Iphone 7 izmjena prednjeg stakla -600kn
Iphone 7 plus izmjena prednjeg stakla -800kn
Iphone 8 izmjena prednjeg stakla -900kn
Iphone 8 plus izmjena prednjeg stakla -1000kn
Iphone x izmjena prednjeg stakla -1500kn


Zamjena komplet prednjice Prva klasa : 

Iphone 5 lcd +touchscreen.                   -300kn
Iphone 5s lcd + touchscreen                 -360kn
Iphone 5c lcd +touchscreen.                 -360kn
Iphone se lcd +touchscreen.                 -390kn
Iphone 6 lcd +touchscreen.                    -390kn
Iphone 6s lcd +touchscreen.                  -450kn
Iphone 6 plus lcd +touchscreen.           -550kn
Iphone 6s plus lcd +touchscreen.         -650kn
Iphone 7 lcd +touchscreen.                    -700kn
Iphone 7 plus lcd +touchscreen.           -900kn
Iphone 8 lcd +touchscreen.                   -900kn
Iphone 8 plus lcd +touchscreen.          -1000kn
Iphone x lcd +touchscreen.                   -2400kn

iphone XS lcd +touchscreen.                -2600kn

iphone XS Max lcd +touchscreen.       -2999kn


"Zakaži svoj termin " 

-moguća zamjena(reparacija)  u istom danu ...


Ab Mobile Servis Novigrad Istra 

Mobile internet set up by ABmobile

04/07/2019
od strane Ante Bilkić

Prepaid sim + voucher and service:

We offer mobile data package set ups for phones, tablets and routers


Tele2

Unlimited internet: 234,50kn

6GB: 97,00kn

A1

1 Week unlimited 105,00kn

7GB 132,00kn

5GB 122,00kn

2GB 102,00kn

BonBon

1 week unlimited 105,00kn

7GB 105,00kn

4GB 75,00kn

750mb 45,00kn

Simpa

7GB 142,00kn

4GB 102,00kn

1,8GB 82,00kn

Tomato

8GB 102,00kn

5GB 92,00kn

1GB 67,00kn

Prices include mini service (20,00kn) (2,70 euro)

Zapakirani LCD i Touch za Samsung mobitele

18/06/2019
od strane Ante Bilkić
Ekran novi, zapakirani LCD i Touch za Samsung mobitel:
SAMSUNG S7,
SAMSUNG S5, S5 NEO,
SAMSUNG S4 GALAXY,
SAMSUNG S6 EDGE,
SAMSUNG ALPHA SM-G850,
SAMSUNG S6 EDGE,
SAMSUNG S6,
SAMSUNG j320F J3 (2016),
SAMSUNG S6 G920,
SAMSUNG S3 GALAXY,
SAMSUNG S6 EDGE G925,
SAMSUNG S7 EDGE,
SAMSUNG S6,
SAMSUNG J510F J5 (2016),
SAMSUNG A510 (2016),
SAMSUNGU S3 GALAXY,
SAMSUNG S8+ S8 PLUS,
SAMSUNG S5 MINI,
SAMSUNG S6 EDGE,
SAMSUNG A500 A5,
SAMSUNG A300 A3,
SAMSUNG A310 (2016),
Samsung S4 Mini i9190/i9195,
SAMSUNG S3 MINI i8190,
SAMSUNG S5....
Samsung A3 2016 A310F,
Samsung A3 2017 A320F,
Samsung A3 A300F,
Samsung A5 2016 A510,
Samsung A5 2017 A520,
Samsung A5 A500,
Samsung A6 2018 A600F,
Samsung A6+ plus 2018 A605F,
Samsung A7 2016 A710,
Samsung A7 2017 A720F,
Samsung A7 2018 A750F,
Samsung A7 A700F,
Samsung A8 2016 A810,
Samsung A8 2018 A530F,
Samsung A8+ plus 2018 A730F,
Samsung A9 2018 A920F,
Samsung Ace 2 i8160,
Samsung Ace 3 S7270,
Samsung Ace 4 LTE G313F/ G313HN,
Samsung Ace 4 LTE G313H,
Samsung Ace 4 Neo G318,
Samsung Ace Duos S6802/ S6352,
Samsung Ace J1 J110,
Samsung Ace Plus S7500,
Samsung Ace S5830,
Samsung Ace S5830i,
Samsung Alpha G850F,
Samsung Core 2 G355,
Samsung Core 2 G355H,
Samsung Core i8260/ i8262,
Samsung Core LTE G386,
Samsung Core Plus G350/ G3500/ G3502,
Samsung Core Prime G361 VE/ G360,
Samsung Google Nexus S i9023,
Samsung Grand 2 G7102/ G7105/ G7106,
Samsung Grand Neo i9060/ i9060i/ Grand Duos i9082/,
Samsung Grand Prime 4G G531F,
Samsung Grand Prime G530,
Samsung i6410,
Samsung i9000,
Samsung i9070,
Samsung J1 Ace J110,
Samsung J1 J100F,
Samsung J1 2016 J120F,
Samsung J2 J200,
Samsung J2 2017,
Samsung J2 Pro 2018 J250f,
Samsung J3 2016 J320,
Samsung J3 2017 J330F,
Samsung J3 2018,
Samsung J3 PRO J110,
Samsung J4 J400F,
Samsung J4+ plus J415F,
Samsung J5 2016 J510F,
Samsung J5 2017 J530,
Samsung J5 Prime G570
Samsung J5 J500,
Samsung J5 J500F,
Samsung J5 2016 J510FN,
Samsung J6 J600F,
Samsung J6+ plus J610FN,
Samsung J7 2016 J710,
Samsung J7 2017 J730F,
Samsung J7 2018 J737,
Samsung J7 J700F,
Samsung J7 Prime G610F,
Samsung J8 J810F,
Samsung A750,
Samsung A600,
Samsung A50,
Samsung Mega 6.3 i9205/ i9200,
Samsung Nexus i9250,
Samsung Note 2 N7100,
Samsung Note 3 N9005,
Samsung Note 3 Neo N7505,
Samsung Note 4 N910F,
Samsung Note 8 N950F,
Samsung Note Edge N915F,
Samsung Note Edge N915F ,
Samsung Note N7000,
Samsung Omnia 2 i8000,
Samsung Pocket 2 G110,
Samsung S Duos S7562/ S7560/ S7580/ S7582,
Samsung S2 i9100,
Samsung S3 i9300,
Samsung S3 Mini i8190,
Samsung S3 Neo i9300i/ i9308,
Samsung S4 i9500/ i9505
Samsung S4 mini i9195,
Samsung S4 mini i9195,
Samsung S5 G900F,
Samsung S5 mini G800F ,
Samsung S5 Neo G903F,
Samsung S6 Edge G925F
Samsung S6 G920F,
Samsung S7 Edge G935F,
Samsung S7 G930F,
Samsung S8 G950,
Samsung S8 Plus G955,
Samsung S9 G960F
Samsung S9 Plus G965F,
Samsung X cover 4 G390F...i drugi.
Samsung Tab 3 T311,
Samsung Tab 7.0 P6200,
Samsung Tab 3 P5200/ P5210/ P5220,
Samsung Tab A P580,
Samsung Tab S2 9.7 T810/ T815,
Samsung Tab 3 P5100/ P5110/ P5113,
Samsung Tab 3 N8000,
Samsung Tab 4 T530,
Samsung Tab S 10.5 T800
Samsung Tab 3 T211,
Samsung Tab 3 7.0 T210,
Samsung Tab 3 10.1" P5100/ P5110/ P5200/ P5210/ P5220/ P7100/ P7500/ T530/ T531/ T535,Cijena ovisi o modelu

Poštovani kupci obavještavamo vas da od smo počeli sa ljetnim radnim vremenom &Dvokratno

02/06/2019
od strane Ante Bilkić

Poštovani kupci obavještavamo vas da od smo počeli sa ljetnim radnim vremenom &Dvokratno9h-13h > 17h-22

Sub > 9h-14h

Nedjelja ZATVORENO


Službena izjava Huawei Elektronike

28/05/2019
od strane Ante Bilkić
Službena izjava Huawei Elektronike

Niže vam prosljeđujemo službenu objavu Huawei ureda.

Nadamo se i dalje uspješnoj suradnji i očekivanoj prodaji Huawei i Honor modela:)

HR

Huawei će nastaviti pružati sigurnosna ažuriranja i usluge nakon prodaje svim postojećim Huawei i Honor pametnim telefonima i tabletima, kako onima koji su prodani tako i onima koji su na zalihama. Odluka Googlea o suspenziji dijela poslovanja s Huaweijem ne odnosi se na proizvode koje su korisnici već kupili i koriste ih, kao i na one koji se trenutno prodaju. Google usluge na tim uređajima moći će se koristiti kao i inače. Huaweievei korisnici će i dalje moći nadograđivati svoje Google aplikacije te će uređaji primati i podržavati Googleove sigurnosne zakrpe. Ako korisnici svoje Huawei uređaje vrate na zadane tvorničke postavke, to neće imati nikakvog utjecaja na korištenje Googleovih usluga. Android je platforma otvorenog koda te je Huawei je dao značajan doprinos njegovom razvoju i rastu širom svijeta. Nastavit ćemo s razvojem i korištenjem Android ekosustava.

ENG

Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally. Huawei user will be able to continue using these services. Huawei users will still be able to update their Google apps and security patches. If people reset their Huawei phones to factory settings, they will not have an impact to use Google services.

Android is open source, and Huawei has made substantial contributions to its development and growth around the world. We will continue to prioritize the development and use of the Android ecosystem.

RASPRODAJA IGRICA ZA PS4

04/04/2019
od strane Ante Bilkić

RASPRODAJA IGRICA ZA PS4

SNIŽENE CIJENE PS4 IGRICA U INVENTARU NAŠE TRGOVINE

-BATMAN ARKHAM KNIGHT 150KN

-CALL OF DUTY (BLACK OPS) III 150KN

-DRIVECLUB 100KN

-KILLZONE - SHADOW FALL 200KN

-THIEF 150KN

-ASSASSINS CREED SYNDICATE 200KN

-DESTINY THE TAKEN KING 150KN

-GTA 5 PS4 320KN

-GRAN TURISMO SPORT 200KN

-CALL OF DUTY WWII STANDARD EDITION PS4 200KN

-GRAN TURISMO SPORT: DAY ONE EDITION PS4 240KN

-Call of Duty: Black Ops 4 PS4 320KN

-BATTLEZONE VR IGRA ZA PS4 180KN

-INFAMOUS SECOND SON ZA PS4 150KN

-DMC: DEVIL MAY CRY ZA PS4 100KN

-DESTINY THE COLLECTION ZA PS4 200KN

-ELDER SCROLLS ONLINE ZA PS4 150KN

-UNCHARTED NATHAN DRAKE COLLECTION ZA PS4 150KN

-PLAYER UNKNOWS BATTLEGROUND ZA PS4 200KN

-SPIDER-MAN ZA PS4 300KN

-DRAGONBALL XENOVERSE ZA PS4 150KN

-BATTLEBORN ZA PS4 150KN


Koristeni Apple uredjaji sa garancijom

24/03/2019
od strane Ante Bilkić

Apple iPhone uredjaji korišteni sa garancijom..


-iPhone 5 600kn

-Iphone 5s 800kn

-Iphone SE 16 900kn

-Iphone 6 16gb 1000,kn

-Iphone 6 32gb 1150kn

-Iphone 6s 16gb 1200kn

-Iphone 6s 64gb 1600kn

-Iphone 6S plus 16gb 1900kn

-iPhone 7 32gb 2200kn

-Iphone 7 plus 2700kn

-Iphone 8 Rose Gold 3000kn

-Iphone 8 Space Grey 3000kn

-Iphone 8 Plus 3300kn


Svi uredjaj su dostupni odmah.Za bilo koji upit stojimo vam na raspolaganju ...


Cijene su navedene za gotovinsko plaćanje.


Vaš AB Mobile Servis Novigrad


#apple #iphone #mobiteli #rabljenimobiteli #servismobitela #servismobitelanovigrad #mobitelinovigrad #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone6splus #onlinewebsgop

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD-ISTRA

16/03/2019
od strane Ante Bilkić


SERVIS MOBITELA

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD


USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA

SERVIS MOBITELA

TRGOVINA I SERVIS u NOVIGRADU u Velikoj ulici 33a sa velikim IZBOROM torbica za mobitele razlicitih materijala i dizajna, vodootporne torbice i torbice za trcanje, nosaci za bicikle i aute, zastitnih folija, USB stikovi, slusalice u "ludim" bojama, kucni i auto punjaci te ekstremni punjaci , memorijske kartice i adapteri za kartice, prepaid bonovi i start paketi sa brojevima raznih operatera i internet stickovi. Tu su i USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA mobilnih uredjaja i računala NA LICU MJESTA sa nasim dijelovima. Otkupljujemo POLOVNE android,ios i windows uredjaje ( iphone, xperia, glalaxy, htc, nokia i sl.) te nudimo zamjenu STARO ZA NOVO. Kao i za mobilne uredjaje nudimo Vam sirok izbor opreme ZA PC uredjaje kao sto su misevi, tipkovnice, slusalice, zvucnike, zastitne torbice i folije za tablete. Također, naš servis mobitela na sve vrste popravaka izdaje i jamstvo. Dužina jamstva traje od vrste servisa koju budete izabrali, a najmanja garancija iznosi 3 mjeseci.Naš servis vam nudi BESPLATNU DIJAGNOSTIKU

TE ČIŠCENJE UREDJA AKO JE OKSIDIRAO ILI PAO U MORE-VODU. Popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Blackberry pa čak i kineski drugih marki. Vaš mobitel će mo popraviti na licu mjesta u sto kracem roku ako dio imamo na stanju, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Možemo popraviti sve što iznesete pred nas. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

Zamjena stakla TOUCHSCREENA

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome REPARIRAMO TOCHSCREEN(STAKLO). Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja i to sa UV ljepilom bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i zaštitno staklo da vam se ne ponovi isto.

zamjena LCD ekrana na mobitelu


ZAMJENA KOMPLET PREDNJEG PANELA LCD-a

Takodjer tu uslugu vrsimo na licu mjesta u sto kracem roku.Na sve ugradjene ekrane dajemo garanciju od minimalno 3mje.

Dekodiranje mobitela & Tvorničko otključavanje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.TE OTKLJUCAVANJE MOBITELA PREKO IMEI BROJA BEZ DONOSENJA URADJAJA

Backup podataka & Backup podataka na mobitelu

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk,SD ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Instalacija nekih aplikacija & Navigacija

Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

Nadogradnja softvera & Instalacija softwarea na mobitelu

Možemo nadograditi softver na vašem mobitelu jako brzo i povoljno. Nebitno dali imate mobitel sa Android, Windows Mobile ili iOS sustavom u najkraćem roku ćemo ga obnoviti bez gubitka podataka a takav servis se često obavlja isti dan.

Zamjena zvučnika & Zamjena zvučnika na mobitelu

Ako vam se zvučnik grči ili kojim slučajem ne radi mi ga možemo popraviti ili zamijeniti. Ovo je rutinska radnja i vrlo brzo se obavlja. Problem sa zvukom ne mora biti samo zbog zvučnika. On također može biti i zbog kvara na matičnoj ploči a to je najčešće kvar na audiocompileru, koja je nažalost skuplja od zvučnika. Mijenjamo sve vrste zvučnika kao što su ušni izvučnik,zvučnik razglasa tu je zamjena i mikrofona

Zamjena kućišta & Zamjena kučišta na mobitelu

Ako vam je kućište popucalo, mi ga možemo promijeniti. Imamo sve dijelove mobitela u ponudi. Mijenjamo isključivo original kućišta donja i gornja. Zamjena kućišta mobitela se kod većine mobitela obavlja isti dan od zaprimanja u servis. Kućišta kod nekih modela mobitela ne da samo lijepo izgledaju nego ujedino služe kao GSM i GPS antena a to su većinom aluminijska kućišta.

Zamjena flat kabla & Zamjena flat kabla na mobitelu

Flat kabel je jako važan dio u svakom mobitelu. Zato je važno da ovo odradi profesionali servis mobitela, jer u protivnom samo još više možete oštetiti svoj mobitel. Mijenjamo sve vrste flat kablova kao što je tipka paljenja i gašenja, volume tipka, mute tipka, home tipka usb port(konektor punjneja). Mijenjamo isključivo original flat kablove.

Zamjena konektora punjenja & Zamjena konektora punjenja na mobitelu

Često se desi da netko previše upire kada puni mobitel, ili ga previše stiska. I onda se taj dio vrlo brzo pokvari. Najčešći simptomi kvara su: mobitel nepuni, gubi kontakt kod punjenja, nepuni bateriju do kraja…

Zamjena ili popravak kamere & Zamjena kamere na mobitelu

Ako vam se kamera oštetila, mi ćemo vam je zamijeniti. Kamera je vrlo važan dio mobitela, mobiteli nebi bili ono što jesu bez kamere. Kamera je jedan od najvažnijih dijelova svakog mobitela, i zato je važno da je popravimo. Mijenjamo glavnu i prednju ( selfie ) kameru.

Zamjena poklopca baterije& Zamjena poklopca na poledjini mobitela

Ako ste razbili zadnju stranu mobitela ,mi vam je zamjenimo na licu mjesta .Kao što su iphone 8,8 plus,iphone x,xr,xs,xs plus za njih je potrebno malo vise vremena .

Popravka ili zamjena matične ploče na mobitelu & popravak matične ploče mobitela

Još jedan vrlo čest kvar na mobitelima je kvar na matičnoj ploči. Ovo spada među najskuplje kvarove na mobitelima.Ako se kojim slučajem ne isplati popraviti tu smo da zamjenimo komplet matičnu ploču. I zato je važno da se jako profesionalno uradi jer u protivnom čete vaš telefon samo dodatno pokvariti. Popravak matične ploče mobitela je jako vremenski zahtjevan popravak pa tako morate biti spremni vaš mobitel ostaviti i par dana kod nas. Opremljeni smo sa najsuvremenijom opremom za ovakvu vrstu popravka a sama dijagnostika kvara je za naše stranke besplatna.

A.B Mobile d.o.o

Velika ulica 33a

NOVIGRAD 52466

Korišteni mobiteli na rate sa garancijom

28/02/2019
od strane Ante Bilkić

Korišteni mobiteli sa garancijom i mogućnosti na rate do 12 obroka .Moguce i zamjene.


Iphone 5C

Iphone 5 S

Iphone SE

Iphone 6

Iphone 6 Plus

Iphone 6S

iphone 7

Iphone 7 Plus

Iphone 8 Plus


#Galaxy s6

#galaxy s7

#galaxy s7 edge

#Galaxy s8

#galaxy s8 Plus

#Galaxy j5

#galaxy j7

#galaxy a6

#galaxy a5

#galaxy a8


#cat 30

#Cat s40

#cat s50

#Cat s60


#Xperia m5

#xperia z3

#xperia z5


#Huawi p10

#huawei p10 plus


#apple #iphone

#samsung #galaxy

#cat #huawei

#xperia #sony @ AB Mobile ServisKomentari

I like EDM songs! I really do! And my favourite EDM band is Chainsmokers! DJs Alex Pall and Andrew Taggart are about to give more than 50 concerts for their fans in 2019 and 2020! To know more about The Chainsmokers in 2019 visit site Chainsmokers tour Washington. You won't miss any concert in 2020 if you visit the link!
Test
Napiši recenziju