Novosti

30/01/2019
od strane Admin Admin

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD
SERVIS MOBITELA NOVIGRAD
USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA

SERVIS MOBITELA

TRGOVINA I SERVIS u NOVIGRADU u Velikoj ulici 33a sa velikim IZBOROM torbica za mobitele razlicitih materijala i dizajna, vodootporne torbice i torbice za trcanje, nosaci za bicikle i aute, zastitnih folija, USB stikovi, slusalice u "ludim" bojama, kucni i auto punjaci te ekstremni punjaci , memorijske kartice i adapteri za kartice, prepaid bonovi i start paketi sa brojevima raznih operatera i internet stickovi. Tu su i USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA mobilnih uredjaja i računala NA LICU MJESTA sa nasim dijelovima. Otkupljujemo POLOVNE android,ios i windows uredjaje ( iphone, xperia, glalaxy, htc, nokia i sl.) te nudimo zamjenu STARO ZA NOVO. Kao i za mobilne uredjaje nudimo Vam sirok izbor opreme ZA PC uredjaje kao sto su misevi, tipkovnice, slusalice, zvucnike, zastitne torbice i folije za tablete. Također, naš servis mobitela na sve vrste popravaka izdaje i jamstvo. Dužina jamstva traje od vrste servisa koju budete izabrali, a najmanja garancija iznosi 3 mjeseci.Naš servis vam nudi BESPLATNU DIJAGNOSTIKU

TE ČIŠCENJE UREDJA AKO JE OKSIDIRAO ILI PAO U MORE-VODU. Popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Blackberry pa čak i kineski drugih marki. Vaš mobitel će mo popraviti na licu mjesta u sto kracem roku ako dio imamo na stanju, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Možemo popraviti sve što iznesete pred nas. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

Zamjena stakla TOUCHSCREENA

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome REPARIRAMO TOCHSCREEN(STAKLO). Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja i to sa UV ljepilom bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i zaštitno staklo da vam se ne ponovi isto.

zamjena LCD ekrana na mobitelu


ZAMJENA KOMPLET PREDNJEG PANELA LCD-a

Takodjer tu uslugu vrsimo na licu mjesta u sto kracem roku.Na sve ugradjene ekrane dajemo garanciju od minimalno 3mje.

Dekodiranje mobitela & Tvorničko otključavanje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.TE OTKLJUCAVANJE MOBITELA PREKO IMEI BROJA BEZ DONOSENJA URADJAJA

Backup podataka & Backup podataka na mobitelu

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk,SD ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Instalacija nekih aplikacija & Navigacija

Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

Nadogradnja softvera & Instalacija softwarea na mobitelu

Možemo nadograditi softver na vašem mobitelu jako brzo i povoljno. Nebitno dali imate mobitel sa Android, Windows Mobile ili iOS sustavom u najkraćem roku ćemo ga obnoviti bez gubitka podataka a takav servis se često obavlja isti dan.

Zamjena zvučnika & Zamjena zvučnika na mobitelu

Ako vam se zvučnik grči ili kojim slučajem ne radi mi ga možemo popraviti ili zamijeniti. Ovo je rutinska radnja i vrlo brzo se obavlja. Problem sa zvukom ne mora biti samo zbog zvučnika. On također može biti i zbog kvara na matičnoj ploči a to je najčešće kvar na audiocompileru, koja je nažalost skuplja od zvučnika. Mijenjamo sve vrste zvučnika kao što su ušni izvučnik,zvučnik razglasa tu je zamjena i mikrofona

Zamjena kućišta & Zamjena kučišta na mobitelu

Ako vam je kućište popucalo, mi ga možemo promijeniti. Imamo sve dijelove mobitela u ponudi. Mijenjamo isključivo original kućišta donja i gornja. Zamjena kućišta mobitela se kod većine mobitela obavlja isti dan od zaprimanja u servis. Kućišta kod nekih modela mobitela ne da samo lijepo izgledaju nego ujedino služe kao GSM i GPS antena a to su većinom aluminijska kućišta.

Zamjena flat kabla & Zamjena flat kabla na mobitelu

Flat kabel je jako važan dio u svakom mobitelu. Zato je važno da ovo odradi profesionali servis mobitela, jer u protivnom samo još više možete oštetiti svoj mobitel. Mijenjamo sve vrste flat kablova kao što je tipka paljenja i gašenja, volume tipka, mute tipka, home tipka usb port(konektor punjneja). Mijenjamo isključivo original flat kablove.

Zamjena konektora punjenja & Zamjena konektora punjenja na mobitelu

Često se desi da netko previše upire kada puni mobitel, ili ga previše stiska. I onda se taj dio vrlo brzo pokvari. Najčešći simptomi kvara su: mobitel nepuni, gubi kontakt kod punjenja, nepuni bateriju do kraja…

Zamjena ili popravak kamere & Zamjena kamere na mobitelu

Ako vam se kamera oštetila, mi ćemo vam je zamijeniti. Kamera je vrlo važan dio mobitela, mobiteli nebi bili ono što jesu bez kamere. Kamera je jedan od najvažnijih dijelova svakog mobitela, i zato je važno da je popravimo. Mijenjamo glavnu i prednju ( selfie ) kameru.

Popravka ili zamjena matične ploče na mobitelu & popravak matične ploče mobitela

Još jedan vrlo čest kvar na mobitelima je kvar na matičnoj ploči. Ovo spada među najskuplje kvarove na mobitelima.Ako se kojim slučajem ne isplati popraviti tu smo da zamjenimo komplet matičnu ploču. I zato je važno da se jako profesionalno uradi jer u protivnom čete vaš telefon samo dodatno pokvariti. Popravak matične ploče mobitela je jako vremenski zahtjevan popravak pa tako morate biti spremni vaš mobitel ostaviti i par dana kod nas. Opremljeni smo sa najsuvremenijom opremom za ovakvu vrstu popravka a sama dijagnostika kvara je za naše stranke besplatna.

A.B Mobile d.o.o

Velika ulica 33a

NOVIGRAD 52466

Poštovani kupci obavještavamo vas da od smo počeli sa ljetnim radnim vremenom &Dvokratno

03/06/2019
od strane Admin Admin

Poštovani kupci obavještavamo vas da od smo počeli sa ljetnim radnim vremenom &Dvokratno9h-13h > 17h-22

Sub > 9h-14h

Nedjelja ZATVORENO


Službena izjava Huawei Elektronike

29/05/2019
od strane Admin Admin
Službena izjava Huawei Elektronike

Niže vam prosljeđujemo službenu objavu Huawei ureda.

Nadamo se i dalje uspješnoj suradnji i očekivanoj prodaji Huawei i Honor modela:)

HR

Huawei će nastaviti pružati sigurnosna ažuriranja i usluge nakon prodaje svim postojećim Huawei i Honor pametnim telefonima i tabletima, kako onima koji su prodani tako i onima koji su na zalihama. Odluka Googlea o suspenziji dijela poslovanja s Huaweijem ne odnosi se na proizvode koje su korisnici već kupili i koriste ih, kao i na one koji se trenutno prodaju. Google usluge na tim uređajima moći će se koristiti kao i inače. Huaweievei korisnici će i dalje moći nadograđivati svoje Google aplikacije te će uređaji primati i podržavati Googleove sigurnosne zakrpe. Ako korisnici svoje Huawei uređaje vrate na zadane tvorničke postavke, to neće imati nikakvog utjecaja na korištenje Googleovih usluga. Android je platforma otvorenog koda te je Huawei je dao značajan doprinos njegovom razvoju i rastu širom svijeta. Nastavit ćemo s razvojem i korištenjem Android ekosustava.

ENG

Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally. Huawei user will be able to continue using these services. Huawei users will still be able to update their Google apps and security patches. If people reset their Huawei phones to factory settings, they will not have an impact to use Google services.

Android is open source, and Huawei has made substantial contributions to its development and growth around the world. We will continue to prioritize the development and use of the Android ecosystem.

RASPRODAJA IGRICA ZA PS4

05/04/2019
od strane Admin Admin

RASPRODAJA IGRICA ZA PS4

SNIŽENE CIJENE PS4 IGRICA U INVENTARU NAŠE TRGOVINE

-BATMAN ARKHAM KNIGHT 150KN

-CALL OF DUTY (BLACK OPS) III 150KN

-DRIVECLUB 100KN

-KILLZONE - SHADOW FALL 200KN

-THIEF 150KN

-ASSASSINS CREED SYNDICATE 200KN

-DESTINY THE TAKEN KING 150KN

-GTA 5 PS4 320KN

-GRAN TURISMO SPORT 200KN

-CALL OF DUTY WWII STANDARD EDITION PS4 200KN

-GRAN TURISMO SPORT: DAY ONE EDITION PS4 240KN

-Call of Duty: Black Ops 4 PS4 320KN

-BATTLEZONE VR IGRA ZA PS4 180KN

-INFAMOUS SECOND SON ZA PS4 150KN

-DMC: DEVIL MAY CRY ZA PS4 100KN

-DESTINY THE COLLECTION ZA PS4 200KN

-ELDER SCROLLS ONLINE ZA PS4 150KN

-UNCHARTED NATHAN DRAKE COLLECTION ZA PS4 150KN

-PLAYER UNKNOWS BATTLEGROUND ZA PS4 200KN

-SPIDER-MAN ZA PS4 300KN

-DRAGONBALL XENOVERSE ZA PS4 150KN

-BATTLEBORN ZA PS4 150KN


Koristeni Apple uredjaji sa garancijom

25/03/2019
od strane Admin Admin

Apple iPhone uredjaji korišteni sa garancijom..


-iPhone 5 600kn

-Iphone 5s 800kn

-Iphone SE 16 900kn

-Iphone 6 16gb 1000,kn

-Iphone 6 32gb 1150kn

-Iphone 6s 16gb 1200kn

-Iphone 6s 64gb 1600kn

-Iphone 6S plus 16gb 1900kn

-iPhone 7 32gb 2200kn

-Iphone 7 plus 2700kn

-Iphone 8 Rose Gold 3000kn

-Iphone 8 Space Grey 3000kn

-Iphone 8 Plus 3300kn


Svi uredjaj su dostupni odmah.Za bilo koji upit stojimo vam na raspolaganju ...


Cijene su navedene za gotovinsko plaćanje.


Vaš AB Mobile Servis Novigrad


#apple #iphone #mobiteli #rabljenimobiteli #servismobitela #servismobitelanovigrad #mobitelinovigrad #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone6splus #onlinewebsgop

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD-ISTRA

17/03/2019
od strane Admin Admin


SERVIS MOBITELA

SERVIS MOBITELA NOVIGRAD


USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA

SERVIS MOBITELA

TRGOVINA I SERVIS u NOVIGRADU u Velikoj ulici 33a sa velikim IZBOROM torbica za mobitele razlicitih materijala i dizajna, vodootporne torbice i torbice za trcanje, nosaci za bicikle i aute, zastitnih folija, USB stikovi, slusalice u "ludim" bojama, kucni i auto punjaci te ekstremni punjaci , memorijske kartice i adapteri za kartice, prepaid bonovi i start paketi sa brojevima raznih operatera i internet stickovi. Tu su i USLUGE POPRAVAKA i SERVISIRANJA mobilnih uredjaja i računala NA LICU MJESTA sa nasim dijelovima. Otkupljujemo POLOVNE android,ios i windows uredjaje ( iphone, xperia, glalaxy, htc, nokia i sl.) te nudimo zamjenu STARO ZA NOVO. Kao i za mobilne uredjaje nudimo Vam sirok izbor opreme ZA PC uredjaje kao sto su misevi, tipkovnice, slusalice, zvucnike, zastitne torbice i folije za tablete. Također, naš servis mobitela na sve vrste popravaka izdaje i jamstvo. Dužina jamstva traje od vrste servisa koju budete izabrali, a najmanja garancija iznosi 3 mjeseci.Naš servis vam nudi BESPLATNU DIJAGNOSTIKU

TE ČIŠCENJE UREDJA AKO JE OKSIDIRAO ILI PAO U MORE-VODU. Popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Blackberry pa čak i kineski drugih marki. Vaš mobitel će mo popraviti na licu mjesta u sto kracem roku ako dio imamo na stanju, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Možemo popraviti sve što iznesete pred nas. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

Zamjena stakla TOUCHSCREENA

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome REPARIRAMO TOCHSCREEN(STAKLO). Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja i to sa UV ljepilom bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i zaštitno staklo da vam se ne ponovi isto.

zamjena LCD ekrana na mobitelu


ZAMJENA KOMPLET PREDNJEG PANELA LCD-a

Takodjer tu uslugu vrsimo na licu mjesta u sto kracem roku.Na sve ugradjene ekrane dajemo garanciju od minimalno 3mje.

Dekodiranje mobitela & Tvorničko otključavanje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.TE OTKLJUCAVANJE MOBITELA PREKO IMEI BROJA BEZ DONOSENJA URADJAJA

Backup podataka & Backup podataka na mobitelu

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk,SD ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Instalacija nekih aplikacija & Navigacija

Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

Nadogradnja softvera & Instalacija softwarea na mobitelu

Možemo nadograditi softver na vašem mobitelu jako brzo i povoljno. Nebitno dali imate mobitel sa Android, Windows Mobile ili iOS sustavom u najkraćem roku ćemo ga obnoviti bez gubitka podataka a takav servis se često obavlja isti dan.

Zamjena zvučnika & Zamjena zvučnika na mobitelu

Ako vam se zvučnik grči ili kojim slučajem ne radi mi ga možemo popraviti ili zamijeniti. Ovo je rutinska radnja i vrlo brzo se obavlja. Problem sa zvukom ne mora biti samo zbog zvučnika. On također može biti i zbog kvara na matičnoj ploči a to je najčešće kvar na audiocompileru, koja je nažalost skuplja od zvučnika. Mijenjamo sve vrste zvučnika kao što su ušni izvučnik,zvučnik razglasa tu je zamjena i mikrofona

Zamjena kućišta & Zamjena kučišta na mobitelu

Ako vam je kućište popucalo, mi ga možemo promijeniti. Imamo sve dijelove mobitela u ponudi. Mijenjamo isključivo original kućišta donja i gornja. Zamjena kućišta mobitela se kod većine mobitela obavlja isti dan od zaprimanja u servis. Kućišta kod nekih modela mobitela ne da samo lijepo izgledaju nego ujedino služe kao GSM i GPS antena a to su većinom aluminijska kućišta.

Zamjena flat kabla & Zamjena flat kabla na mobitelu

Flat kabel je jako važan dio u svakom mobitelu. Zato je važno da ovo odradi profesionali servis mobitela, jer u protivnom samo još više možete oštetiti svoj mobitel. Mijenjamo sve vrste flat kablova kao što je tipka paljenja i gašenja, volume tipka, mute tipka, home tipka usb port(konektor punjneja). Mijenjamo isključivo original flat kablove.

Zamjena konektora punjenja & Zamjena konektora punjenja na mobitelu

Često se desi da netko previše upire kada puni mobitel, ili ga previše stiska. I onda se taj dio vrlo brzo pokvari. Najčešći simptomi kvara su: mobitel nepuni, gubi kontakt kod punjenja, nepuni bateriju do kraja…

Zamjena ili popravak kamere & Zamjena kamere na mobitelu

Ako vam se kamera oštetila, mi ćemo vam je zamijeniti. Kamera je vrlo važan dio mobitela, mobiteli nebi bili ono što jesu bez kamere. Kamera je jedan od najvažnijih dijelova svakog mobitela, i zato je važno da je popravimo. Mijenjamo glavnu i prednju ( selfie ) kameru.

Zamjena poklopca baterije& Zamjena poklopca na poledjini mobitela

Ako ste razbili zadnju stranu mobitela ,mi vam je zamjenimo na licu mjesta .Kao što su iphone 8,8 plus,iphone x,xr,xs,xs plus za njih je potrebno malo vise vremena .

Popravka ili zamjena matične ploče na mobitelu & popravak matične ploče mobitela

Još jedan vrlo čest kvar na mobitelima je kvar na matičnoj ploči. Ovo spada među najskuplje kvarove na mobitelima.Ako se kojim slučajem ne isplati popraviti tu smo da zamjenimo komplet matičnu ploču. I zato je važno da se jako profesionalno uradi jer u protivnom čete vaš telefon samo dodatno pokvariti. Popravak matične ploče mobitela je jako vremenski zahtjevan popravak pa tako morate biti spremni vaš mobitel ostaviti i par dana kod nas. Opremljeni smo sa najsuvremenijom opremom za ovakvu vrstu popravka a sama dijagnostika kvara je za naše stranke besplatna.

A.B Mobile d.o.o

Velika ulica 33a

NOVIGRAD 52466

Korišteni mobiteli na rate sa garancijom

01/03/2019
od strane Admin Admin

Korišteni mobiteli sa garancijom i mogućnosti na rate do 12 obroka .Moguce i zamjene.


Iphone 5C

Iphone 5 S

Iphone SE

Iphone 6

Iphone 6 Plus

Iphone 6S

iphone 7

Iphone 7 Plus

Iphone 8 Plus


#Galaxy s6

#galaxy s7

#galaxy s7 edge

#Galaxy s8

#galaxy s8 Plus

#Galaxy j5

#galaxy j7

#galaxy a6

#galaxy a5

#galaxy a8


#cat 30

#Cat s40

#cat s50

#Cat s60


#Xperia m5

#xperia z3

#xperia z5


#Huawi p10

#huawei p10 plus


#apple #iphone

#samsung #galaxy

#cat #huawei

#xperia #sony @ AB Mobile ServisSamsung službeno predstavio Galaxy S10, S10+ i S10e – Sve o njima!

21/02/2019
od strane Admin Admin

Samsung službeno predstavio Galaxy S10, S10+ i S10e - Sve o njima!

Samsung je prestavio u San Franciscu kako je i najavljeno napokon i službeno predstavio novu Galaxy S10 seriju pametnih telefona. Jubilarna 10. generacija Galaxy S serije stiže u tri varijante – Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e. Doznajte sve o njima uključujući i cijene.

Galaxy S10+

Bez ikakve sumnje, predvodnik novog Galaxy S10 trojca je Galaxy S10+, koji dolazi sa zakrivljenim 6.4-iničnim Dynamic AMOLED Infinity-O HDR+ zaslonom u 1440p rezoluciji, dvostrukom punch hole selfie kamerom i ultrazvučnim 3D čitačem otisaka prstiju. Okvir zaslona srezan je na minimum.

Dvostruka selfie kamera sastoji se od 10MP glavnog senzora, koji snima i 4K video i 8MP pomoćnog koji osigurava bokeh selfije.

Na leđima macan nosi trostruku kameru u konfiguraciji s dvostrukim OIS-om. Naime, glavna 12MP kamera pokriva 77 stupnjeva kadra, ima objektiv varijabilnog otvora blende f/1.5 – f/2.4, a opremljena je Dual Pixel PDAF autofokusom i optički je stabilizirana. Uz nju tu je i 12MP optički stabilizirana telefoto kamera za 2x zum opremljena PDAF autofokusom, a treća je 16MP Ultra Wide kamera s fiksnim fokusom, a pokriva kadar širine 123 stupnja, odnosno kao ljudsko oko.

Pokreće ga Snapdragon 855 odnosno Exynos 9820 na ovim prostorima s 8GB RAM-a i 128GB podatkovne memorije u osnovnom modelu, a najjači će imati 12GB RAM-a i 1TB memorije.

Baterija je kapaciteta 4100 mAh s podrškom za 15W brzo punjenje i bežično punjenje, a Wireless PowerShare omogućuje bežično punjenje drugih uređaja na njegovim leđima, bilo da je riječ o drugom telefonu ili Samsungovim nosivim gadgetima.

Galaxy S10

Galaxy S10 puno toga dijeli s većim bratom ali u nešto kompaktnijem izdanju. Njegov je zakrivljeni Adaptive AMOLED Infinity-O zaslon dijagonale 6.1 inča, a u rupici sprijeda ima jednu 10MP selfie kameru, koja snima i 4K video.

I ovdje imamo ultrazvučni čitač otisaka pod zaslonom. Na leđima nosi istu trostruku kameru, a ispod haube isti čip s 8GB RAM-a i 128GB podatkovne memorije.

Na leđima macan nosi trostruku kameru u konfiguraciji s dvostrukim OIS-om. Naime, glavna 12MP kamera pokriva 77 stupnjeva kadra, ima objektiv varijabilnog otvora blende f/1.5 – f/2.4, a opremljena je Dual Pixel PDAF autofokusom i optički je stabilizirana. Uz nju tu je i 12MP optički stabilizirana telefoto kamera za 2x zum opremljena PDAF autofokusom, a treća je 16MP Ultra Wide kamera s fiksnim fokusom, a pokriva kadar širine 123 stupnja, odnosno kao ljudsko oko.

Pokreće ga Snapdragon 855 odnosno Exynos 9820 na ovim prostorima s 8GB RAM-a i 128GB podatkovne memorije u osnovnom modelu, a najjači će imati 12GB RAM-a i 1TB memorije.

Baterija je kapaciteta 4100 mAh s podrškom za 15W brzo punjenje i bežično punjenje, a Wireless PowerShare omogućuje bežično punjenje drugih uređaja na njegovim leđima, bilo da je riječ o drugom telefonu ili Samsungovim nosivim gadgetima.

Galaxy S10

Njegova baterija je kapaciteta 3400 mAh s istim značajkama žičnog i bežičnog punjenja kao Galaxy S10+.

Galaxy S10e

Galaxy S10e je prvi Galaxy S uređaj s ravnim zaslonom od Galaxya S7. Riječ je o 5.8-inčnom Dynamic AMOLED zaslonu u 1080p+ rezoluciji također s podrškom za HDR+. I on u rupici nosi istu 10MP selfie kameru, a čitač otisaka se preselio na bok uređaja.

Na leđima nosi dvostruku kameru u istoj konfiguraciji ali bez telefoto oka.

Pokreće ga isti čip s 6GB RAM-a u osnovnom modelu s 128GB podatkovne memorije uz opciju 8/128GB ako to poželite platiti više. Bateriju kapaciteta 3100 mAh punit ćete žično i bežično, a podržan je i PowerShare.

Sva tri Galaxy S10 modela imaju stereo zvučnike koje je posebno poštelao AKG, a imaju i 3.5 mm audio izlaz, što iz sveg srca pozdravljam. Ništa manje važno nije nije ni to da su sva tri modela opremljena IP68 certifikatom vodootpornosti. Softverski temelj je Android 9 Pie + Samsungov One UI na sva tri modela.

Što vam se čini? Raspalite u komentarima ispod.

Galaxy S10 i S10+ osvanuli

19/02/2019
od strane Admin Admin

Galaxy s10 I s10+ na videu!

Samsung će za dva dana u San Franciscu službeno predstaviti tri nova Galaxy S10 modela, a danas nakon špijunskih fotografija imamo i prvi hands on video koji potvrđuje najzanimljivije novosti.

Galaxy S10 i S10+ bit će dva top modela u ovom jubilarnom izdanju Galaxy S serije pametnih telefona.

Kao što ćete vidjeti i na novom videu, osnovna razlika između dva modela je dijagonala zaslona, a time i veća baterija ispod poklopca te dvostruka selfie kamera na Galaxyu S10+.

Oba straga imaju trostruku kameru, standardnu, širokokutnu i telefoto kameru s dvostrukim optičkim povećanjem.

Oba će bežično moći napajati druge uređaje svojom baterijom.

Po prvi puta vidimo i novi ultrazvučni čitač otisaka implementiran pod zaslonsko staklo.

Predstavljanje ćete moći pratiti i u prijenosu uživo, a u komentarima ispod nam recite sviđa li vam se ovaj novi Galaxy S10+ macan.

Kuo otkriva detalje o iPhoneima koji stižu na jesen

19/02/2019
od strane Admin Admin

Kuo otkriva detalje o iPhoneima koji stižu na jesen

Poznati analitičar i Apple sveznalica Ming-Chi Kuo i za ovu godinu predviđa tri nova modela iPhonea, od kojih će jedan imati trostruku kameru na leđima. Zadržat će dijagonale zaslona, ali i Lightning port za punjenje i sinkronizaciju pa po njemu još ništa od najavljivanog USB C priključka.

U svijetu smartphonea neke su glasine tek glasine upravo samo to, a neke imaju određenu težinu. Kad ti Ming-Chi Kuo kaže da će sljedeći iPhone imati rog na čelu, ma koliko čudno zvučalo, to trebaš prihvatiti jer Kuo po pitanju Applea ne griješi nikad. Lani je recimo prvi otkrio dijagonale zaslona novih iPhonea Xs i Xs Max i Xr, a njegova proročanstva o nadolazećim iUređajima nadaleko su poznata.

U svakom slučaju, Kuo za 2019. predviđa opet tri iPhonea s istim dijagonalama zaslona i ponovno LCD ekranom na najjeftinijem modelu. Prema informacijama iz dobavljačkih lanaca, staklo na leđima novih iPhonea 2019 će imati mat ili zamućenu završnu obradu, valjda kao Google Pixel 3.

Najjači će model na leđima donijeti trostruku kameru, a tvrdi i da će baterije na sva tri modela biti unaprijeđene kao i Face ID prepoznavanje lica. Kuo najavljuje i nove antene, koje će poboljšati navigaciju u zatvorenim prostorima, a implementirat će se i mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja pa će iPhone na svojim leđima puniti Air Pods slušalice i slično.

Kuo je svima onima koji su se nadali konačnom prelasku na USB C, Kuo poručuje da se se to ove godine ipak neće dogoditi, odnosno iPhonei 2019 zadržavaju Lightning port.

Način plaćanja

01/02/2019
od strane Admin Admin

PLAĆANJE UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOMOPĆA UPLATNICA/INTERNET BANKARSTVO/VIRMAN/HUB-1

Popunite pripremljenu uplatnicu sa svim potrebnim podacima.

Uplatu možete izvršiti na bilo kojoj poslovnici fine, poštanskim uredima ili internet bankarstvom bilo koje banke.

Plaćanje pouzećem (COD)

JEDNOKRATNO ONLINE PLAĆANJE

VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDiners Club International

American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™Verified By VisaONLINE PLAĆANJE NA RATE

2 -12 RATE beskamatno Zagrebačka banka Mastercard go!
2 - 12 RATE beskamatno Zagrebačka banka Mastercard gold
2 - 12 RATE beskamatno Zagrebačka banka Mastercard platinum2 - 12 RATE beskamatno Zagrebačka banka Mastercard standard
2 - 12 RATE beskamatno Zagrebačka banka Visa Avenue MallDiners Club International2 - 12 RATA Diners club International
American Express2 - 12 RATA American ExpressMasterCard2 - 12 RATA RBA banka (naplata jednokratno / kupac samostalno dogovara s RBA količinu rata).
2 - 12 RATA PBZ Visa i Maestro
Korisnici Amex-a i Mastercard kartica moraju imati aktiviran 3D secure način plaćanja (nužno je obratiti se banci izdavatelju kartice - broj na poleđini kreditne kartice)

PLAĆANJE PUTEM PAYPAL-A

1. Nakon prihvaćanja uvjeta kupovine direktan link vas vodi na WS pay Multi banking sustav plaćanja:

Za plaćanje PayPal-om odaberite PayPal:


2. U drugom koraku nakon što odaberet PayPal kao način plaćanja automatski će vam se generirati iznos u Kunama. U ovom koraku kliknite na "Checkout with PayPal" kao što je prikazano na slici:


3. Nako n što ste kliknuli na "Checkout with PayPal" spajate se na PayPal sustav plaćanja i otvara se prozorčić gdje upisujete vaše PayPal podatke i kliknete na Log In, potvrdite kupovinu i uspješno ste dovršili kupovinu proizvoda.

Komentari

I like EDM songs! I really do! And my favourite EDM band is Chainsmokers! DJs Alex Pall and Andrew Taggart are about to give more than 50 concerts for their fans in 2019 and 2020! To know more about The Chainsmokers in 2019 visit site Chainsmokers tour Washington. You won't miss any concert in 2020 if you visit the link!
Test
Novi post