BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU i Kako naručiti besplatan prikup i dostavu PREGLEDAJ SADA
Pon-Pet : 9h-19h Sub od 9h-14h Web shop 0-24h .

Baterija CAT S60 Novo

250.00 kn
(Uključujući porez 25%)
BCS607112020
Na zalihi
+
Kupi odmah sa 1-klik

Description

Baterija CAT S60

VAŽNO

Oštećenja baterije uzrokovana izlaganjem uređaja na vlazi, vodi ili metalnoj prašini, te mehanička oštećenja kao što su lomovi, padovi, ne podliježu jamstvenim uvjetima, bez obzira na IP certifikat uređaja u kojoj se ugradi baterija

U SUSTAVU PDV-A MOGUĆNOST PLAĆANJA:

- VIRMANSKO - GOTOVINOM - KARTICAMA -ONLINE PUTEM WEB SHOPA

*Za robu iznad 300,00KN dostavu mi placamo ako je VIRMANSKA UPLATA. *Možete nas posjetiti u trgovini u Novigradu (Istarskom) u Velikoj ulici 33a u strogom centru grada.... isto tako saljemo postom na vasu kucnu adresu ukoliko niste u mogucnosti doci do nas.

Cijene iskazane na stranicama www.ab-mobiteli.com , njusakalu i Index oglasima su sa uračunatim porezom (25%), osim ako nije drugačije navedeno.Uredjaji koji su otkupljeni od gradjana PDV-e je 0. Uredjaji koji imaju oznaku RD to bi nam znacilo da su uredaji RABLJENI. Ne odgovaramo za pogreške u opisima proizvoda, ali u istima nastojimo biti što precizniji i točniji. Slike proizvoda su simbolične prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati istima. Za detaljni rok isporuke proizvoda i druge Vama bitne informacije molimo da nas kontaktirate na 099/245-5422 ili Facebook Ab Mobile Servis. Radi čestih izmjena u cjeni držimo pravo na pogreške, možete nas kontaktirati za najboje cijene te informacije u vezi proizvoda i dostupnosti tih proizvoda.

A.B Mobile d.o.o 

Velika ulica 33a 

52466 Novigrad